fbpx

För att lokala företag ska växa

Ett nytt sätt att ta betalt på nätet

Efter att ha hört "e-handel är nog ingenting för mig" en gång för mycket, bestämde vi oss för att det var dags att göra något annorlunda. Att sänka tröskeln till handel på nätet – för alla.

Medan vi mötte företagare inom många olika branscher började vi se ett mönster: det var för omständigt, tidskrävande och kostsamt att börja sälja på nätet. Vi såg att det behövdes en förändring och förstod snart att vi behövde bygga något helt nytt.

Resultatet blev Kwikk, en tjänst som kan användas av vem som helst för att ta betalt på nätet.

Kwikk grundades av Madelena Stunis, David Forsberg och Joakim Andersson.

VÅR DRIVKRAFT

En levande landsbygd

Genom att göra det enkelt för vem som helst att börja sälja på internet, via sin hemsida eller sociala medier, kan även små och medelstora verksamheter hitta nya kunder över hela landet. Vi har inga fasta månadsavgifter, så Kwikk kostar bara när säljaren tjänar pengar. Det blir också möjligt för företagen att testa att sälja på nätet utan att göra en investering eller förändra hela sin verksamhet. Win-win!

Vi vill att alla ska ha möjlighet att använda Internet som en plattform för att nå sina kunder. Vi vill att även småskaliga och lokala producenter ska ha samma möjlighet att nå sina kunder som de internationella giganterna har, så att fler konsumenter kan välja lokala produkter. Det tror vi är en hållbar utveckling av handeln.