fbpx

Kwikk Tickets

För dig som säljer biljetter & klippkort

När du skapar din köpknapp kan du välja att skicka med en biljett tillsammans med kvittot. Biljetterna kan sen blippas med vilken smartphone eller dator som helst - helt utan appar!

Det finns också ett helt gäng inställningar för biljetten, så att den ska passa just dig.

Kwikks Biljettyper

Engångsbiljetter

Ska du arrangera en match, konsert, teaterföresställning eller en fest? Då passar engångsbiljetten perfekt.

Läs mer

När du skapar din köpknapp behöver du bara skriva in en rubrik för biljetten och hur mycket den ska kosta. Sen kryssar du i att den som köper biljetten ska få en engångsbiljett. Klart!

Den som köper biljetter av dig kan köpa flera biljetter på samma beställning. När du blippar biljetten kommer du att se deras namn och hur många biljetter som köptes i samma beställning


Du som är arrangör får tillgång till vår biljettscanner, som är helt webb-baserad och funkar på alla mobiler, surfplattor och datorer. Om du har flera biljettkontrollanter kan de surfa in på blippa.kwikk.se och skriva in ert säljarnummer, så är det bara att börja scanna biljetter - helt utan appar och installationer!

Presentkort

Erbjuder du upplevelser eller aktiviteter, som fisketurer, forsränning eller äventyr i Escape rooms? Då passar presentkort utmärkt för dig!

Läs mer

De flesta stora leverantörerna av presentkort behåller en stor del av kakan när de säljer presentkort, eftersom de gör reklam för dina tjänster och leder kunderna till dig. Men om du gör ett så bra jobb att tidigare kunder kommer tillbaka eller rekommenderar dina tjänster till andra - är det fortfarande presentkortsleverantören som ska ha belöningen för det?

 

Med Kwikk kan du erbjuda förskottsbetalda presentkort direkt på din egen hemsida eller på sociala medier som Facebook och Instagram.

Kwikk tar bara 3% + 3 kr för tjänsten, och du kan börja sälja presentkort redan idag! Klicka här för att skaffa Kwikk, och förvandla dina följare till kunder.

Klippkort

Har du återkommande kunder som köper lunch, deltar på seminarium eller simmar i ditt badhus?

Läs mer

Ett digitalt klippkort går att blippa fler än en gång. Hur många gånger det ska gå att blippa ställer du in när du skapar köpknappen.

 

Du kan också ställa in hur lång tid klippkortet ska vara giltigt: en viss tid efter köpet, eller fram till ett visst datum och klockslag.

 

Du kan också använda klippkortet som en form av presentkort för flera personer – läs mer under presentkort.

Medlemskort

Är du med i en förening som tar hand om skidspår, cykelleder, vandringsleder, jakt- eller fiskekort?

Läs mer

Genom att koppla på ett medlemskort på en köpknapp så får den som betalar för det ett digitalt medlemskort som är giltig i en viss tid efter köpet eller den första användningen. Du kan också koppla ihop köpknappen med ett medlemsregister - läs mer om det på sidan Kwikk Medlem.

 

Hur lång tid medlemskortet är giltigt (eller fram till vilket datum och klockslag) ställer du in när du skapar köpknappen. Medlemskortet går precis som de andra biljetterna att använda digitalt på en skärm, eller utskrivet på papper.

Du som utfärdar medlemskortet får också tillgång till vår superenkla biljettscanner, som funkar på alla typer av mobiler och datorer med internetuppkoppling. Du kan testa den genom att surfa in på blippa.kwikk.se.

 

Scannern är mycket enkel att använda, och vi har utformat den för att fungera bra för användare i alla åldrar! 

Så här kan det se ut

Med Kwikk kan du sälja biljetter, klippkort, medlemskort och presentkort på vilken sida som helst: hemsidan ni redan har, en Facebook-sida, Instagram eller varför inte via SMS? Här är ett exempel på hur det skulle kunna se ut på en befintlig hemsida där köpknappen klistrats in.

Allt du behöver för att sälja mer

Med Kwikk kan du sälja dina biljetter direkt från din hemsida och i sociala medier. Och det går snabbt att skaffa Kwikk - du kan börja sälja biljetter redan idag!

Evenemang på era villkor

Sälj biljetter från flera platser samtidigt

Låt era följare på Facebook och Instagram köpa biljetter och klippkort direkt från flödet, samtidigt som de finns att beställa på er hemsida. När biljetterna säljer slut stoppas försäljningen automatiskt i alla kanaler.

Kortare köer, gladare kunder

Istället för en bemannad biljettkiosk kan du montera en skylt med en QR-kod, och låta besökarna beställa på håll istället för att stå i kö. Mindre tryck i kassan, och nöjdare besökare som istället kan lägga tiden på att umgås i baren.

Säkra biljetter – digitala eller på papper

När dina kontrollanter scannar biljetterna med en mobil eller dator visas både namn och antal biljetter som beställts. Biljetterna kan skrivas ut eller visas i mobilen, och på din Kwikk-sida kan du följa insläppet i realtid. Därifrån kan du också ångra scanningar eller annullera biljetter som inte använts än.

Stärk ert eget varumärke

Med Kwikk kan ni sköta biljett­försäljningen själva, och använda biljetterna till att bygga ert varumärke som arrangörer. Använd en egen bakgrundsbild på alla era biljetter eller anpassa dem till varje evenemang, istället för att skänka bort exponeringsytan till ett annat bolag.

"Vi bestämde oss snabbt att ordna ett event som respons på kriget i Ukraina, ett event som var fokuserat till en auktion för att samla in pengar. Kwikk var en fantastisk partner i detta, att något som gick så snabbt kunde se så proffsigt ut och fungera så smidigt. Biljetterna, uppföljningen, systemlösningen."

– Cecilia Sebesta, Saltsjöbadens Hembygdsförening

Oändliga möjligheter

Med Kwikks biljettsystem kan du komma igång snabbt och börja växa. Genom att kunna sälja på nätet blir det lättare för dina besökare att köpa biljett, och med digitala klippkort kan du belöna lojala kunder med bättre erbjudanden. Dessutom får du tillgång till alla andra verktyg i Kwikk på samma gång!

Vad kostar
Kwikk Tickets?

Vi vill göra Kwikk tillgängligt för så många som möjligt. Därför har vi inga fasta avgifter, bindningstider eller annat dumt. Du kan räkna med att varje köp kommer att kosta er 3% av köpesumman, plus 3 kronor.

Vanliga frågor om Kwikk Tickets

Kan man skriva ut biljetterna?

Ja. Den som genomför köpet får sin biljett/sina biljetter via e-post som går att skriva ut. Köparen får också ett SMS med en länk till biljetterna, som går att spara som bilder på mobilen.

Kan vi sälja biljetter på plats också?

Absolut. När du skapar köpknappen för dina biljetter får du också en QR-kod som du kan skriva ut och sätta upp utanför entrén. Genom att scanna den med sin mobil (eller skriva in webbadressen manuellt) kan dina besökare enkelt köpa sina biljetter direkt i mobilen, och sedan visa upp biljetten för en kontrollant.

Kan vi få ut deltagarlistor att pricka av?

Ja, du kan enkelt ta ut listor på alla som köpt biljett med både namn och kontaktuppgifter.

Kan vi ställa in ett begränsat antal biljetter?

Ja, när du skapar en köpknapp kan du fylla i hur många biljetter (eller platser) som ska finnas tillgängliga. När biljetterna är slutsålda inaktiveras alla köpknappen i samtliga kanaler automatiskt, och knappen blir grå med texten “Slutsåld”.