fbpx

Kwikk Take Away

För Take Away och självservice

Låt kunderna beställa maten medan de tittar på menyn - oavsett om de sitter hemma i soffan eller vid ett av era bord. Minska felbeställningar och no-shows eller öka antalet sittningar, med ett och samma verktyg.

Allt ni behöver på ett ställe

Kwikk gör din restaurang effektivare genom att låta kunderna knappa in sina beställningar själva. Med Swish inbyggt i kassan betalar dina besökare gärna maten i förväg, direkt i mobilen, och kommer fram till disken när maten är klar. Kan det bli smidigare?

BESTÄLLNINGAR DIREKT FRÅN FACEBOOK

Dela er meny direkt till era följare på Facebook och Instagram, och låt dem beställa direkt – utan registrering eller app..

BESTÄLL FRÅN KÖN

Varför ställa upp en stor pekskärm i lobbyn, när dina kunder redan har en i fickan? Låt kunderna beställa direkt från kön, eller vänta utanför tills maten är klar. Så fort du klickar i att ordern är redo, får kunden ett SMS.

HÅLL KOLL PÅ VÄNTETIDERNA

Alla beställningar visas på en skärm i köket, och du ser tydligt hur lång tid det är kvar på tiden du lovade. Kunden kan se väntetiden du angett innan de betalar, så att förväntningarna är rätt redan från början.

Allt du behöver för att sälja mer

Kwikk gör din restaurang effektivare genom att låta kunderna knappa in sina beställningar själva. Med Swish inbyggt i kassan betalar dina besökare gärna maten i förväg, direkt i mobilen, och kommer fram till disken när maten är klar. Blir det smidigare?

Så här kan det se ut

Med Kwikk kan du sälja mat och dryck på vilken sida som helst: hemsidan ni redan har, en Facebook-sida, instagram eller varför inte via SMS?

▸ Take Away från egen hemsida
Har ni redan listat er meny på er befintliga hemsida? Perfekt! Då är det bara att klistra in Kwikks köpknappar som här i exemplet så kan era kunder handla Take Away direkt från er egen sajt!
▸ Ha full koll bakom disken
Med Kwikks enkla ordersystem för Take away maximeras effektiviteten och kommunikationen mellan dig och din kund.

Innan din kund genomfört sin betalning får du nämligen en förfrågan på beställningen under "nya beställningar". När du trycker på svara fyller du i estimerad tid för upphämtning av maten. Detta meddelande får kunden direkt och kan snabbt avgöra om hen har tid att gå vidare och betala eller avbryta beställningen.

Att ha full koll på inkommande take away-beställningar skapar en trygghet för både dig och dina kunder.

Servera fler i
högre tempo

Vi vill ge alla restauranger och restaurangbesökare en bättre upplevelse. Genom att skala av allt onödigt till en enkel och smidig plattform, sparar ni tid på kommunikation, missförstånd och administration. Tid som ni kan lägga på bättre kundupplevelser!

Kwikk
Andra lösningar
Låt kunden beställa från hela menyn
Låt kunden beställa från hela menyn
Låt kunden beställa från hela menyn
Rekommendera olika tillval
Rekommendera olika tillval
Rekommendera olika tillval
Visa väntetid för kunder innan de betalar
Visa väntetid för kunder innan de betalar
Visa väntetid för kunder innan de betalar
Beställ utan registrering eller app
Beställ utan registrering eller app
Beställ utan registrering eller app
Beställ från bordet och betala i mobilen
Beställ från bordet och betala i mobilen
Beställ från bordet och betala i mobilen
SMS när maten är redo att hämtas
SMS när maten är redo att hämtas
SMS när maten är redo att hämtas

Vad kostar
Kwikk Take Away?

Vi vill göra Kwikk tillgängligt för så många som möjligt. Därför har vi inga fasta avgifter, bindningstider eller annat dumt. Du kan räkna med att varje köp kommer att kosta er 3% av köpesumman, plus 3 kronor.

Vanliga frågor om Kwikk Take Away

Hur lägger jag upp min meny?

Först skapar du en köpknapp för varje rätt på menyn. Om du har många rätter kan du skapa flera stycken på en gång. 

 

När du skapat upp rätterna kan du gruppera dom på en menysida, som ligger hos oss. Länken till den sidan kan du lägga ut på Facebook och andra sociala medier.

 

Du kan också kopiera in knapparna till din egen hemsida. Kwikks köpknappar fungerar på alla plattformar, och kräver inte några uppdateringar - det bara funkar!

Hur ändrar jag på menyn?

Du kan när som helst ändra i menyn genom att logga in på din Kwikk-sida och hitta köpknappen du vill ändra. När du sparar ändringarna uppdateras köpknapparna överallt automatiskt!

Erbjuder ni hårdvara, pekskärmar och liknande?

Nej, för att använda vårt restaurangverktyg behöver ni en pekskärm, dator, surfplatta eller mobil med Internetuppkoppling. Verktyget är helt webbaserat (så det behövs inga appar eller installationer), och funkar bra även på de flesta äldre enheterna som vi provat!